• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • В рамках обласної творчої програми «Моя Хортиця» 7 листопада 2013 року учні нашого району взяли участь у заключному молодіжному форумі

В рамках обласної творчої програми «Моя Хортиця» 7 листопада 2013 року учні нашого району взяли участь у заключному молодіжному форумі

2013-11-18

/Files/images/PICT0176.JPG

В рамках обласної творчої програми «Моя Хортиця» 7 листопада 2013 року учні нашого району Плетінь Катерина, учениця 11 класу Пологівської СРШ І-ІІІ ст. №2 (керівник гуртка Єфремов Ю.І.) та Сур Ярослав, учень 11 класу Кінськороздорівського НВК (учитель української мови та літератури Черкун О.І.) взяли участь у заключному молодіжному форумі, де як призери представили свої творчі роботи.
Під час церемонії нагородження Плетінь Катерина отримала Диплом Департаменту освіти і науки, молоді та спорту у номінації «Фото». Таку ж нагороду, але в номінації «Вірші» отримав Сур Ярослав. Приємною несподіванкою юнаку став подарунок - збірка творчих робіт «Моя Хортиця», де вміщено і його вірш «Шевченко на Запоріжжі».
Для учасників конкурсу було організовано обід «Козацький куліш», перегляд конкурсних фоторобіт, де були розміщені і роботи Плетінь К., культурно-екскурсійна програма по Хортиці та перегляд вистави колективу «Січові козаки».
Бажаємо творчих здобутків та нових досягнень.

Методист районного методичного кабінету Хижня І.М.

Кiлькiсть переглядiв: 230

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.