• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зустріч з військовими у КУ «Пологівська ЗОШ І-ІІІ ст № 4»

Зустріч з військовими у КУ «Пологівська ЗОШ І-ІІІ ст № 4»

2018-04-11

/Files/images/4_shkola/1.JPG

5 квітня, напередодні Великодня, КУ «Пологівська ЗОШ І-ІІІ ст № 4» гостинно вітала у затишній актовій залі військових строкової служби, що базуються на території міста.

Учні підготували святковий концерт для хлопців, аби вони поринули у передсвяткову домашню атмосферу: співали про Україну, виконували хореографічні композиції про мир, читали патріотичні авторські вірші, а також виконали сучасні українські пісні, пісні про кохання, жартівливий таночок.

Директор школи вручила солдатам запашний пиріг на щастя, на долю, на здоров’я, а учні 5-х класів привітали хлопців великодніми сувенірами.

Проте військові повернулися додому не з пустими руками, а з різними смаколиками: цукерками, варенням, печивом, пасками, великодніми поробкам. Все цеі зібрали учні протягом акції «Великодній кошик для солдата», до якої активно долучилися і їхні батьки.

Частину солодощів, великодніх кексів Рада учнівського самоврядування передала Сопільняку В.Д.,ГО «Волонтерський рух Пологівщини», для привітання військових у зоні АТО.

/Files/images/4_shkola/10.JPG/Files/images/4_shkola/11.JPG/Files/images/4_shkola/12.JPG /Files/images/4_shkola/14.JPG/Files/images/4_shkola/17.JPG/Files/images/4_shkola/2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 473

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.