• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Увага! У гімназії «Основа» стартує IX олімпіада з предметів природничо-математичного циклу ім. академіка М.Гасика.

Увага! У гімназії «Основа» стартує IX олімпіада з предметів природничо-математичного циклу ім. академіка М.Гасика.

2018-04-11

/Files/images/01022018/pppp.png

У період з 16 по 18 квітня 2018 року Пологівська гімназія «Основа» запрошує учнів 7-9 класів закладів загальної середньої освіти Пологівського району взяти участь у IX гімназійній учнівській олімпіаді ім. академіка М.Гасика. У поточному навчальному році кардинально змінена форма проведення олімпіади: замість очної форми – онлайн-тестування. Саме ця форма проведення дасть змогу учням з усіх шкіл Пологівщини, взяти участь у олімпіаді, що проводиться на честь відомого академіка України, який своїми досягненнями прославив Пологівський край.

Розпочнеться олімпіада 16 квітня. Для того, щоб взяти у ній участь, треба лише зареєструватися за посиланням, яке буде відправлено на електронну адресу навчального закладу 10 квітня.

Гімназія запрошує усіх бажаючих до участі. Кожен із учасників має змогу перевірити знання з біології, географії, хімії, фізики, математики та інформатики, адже саме ці предмети є рушійною силою у розвитку наукового прогресу. Крім того, ці завдання стануть стартом підготовки до ЗНО.

Бажаємо успіху!

Заступник директора гімназії «Основа» Приходько Л.Ю.

Кiлькiсть переглядiв: 239

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.