• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • У КУ «Пологівський колегіум №1» засідала обласна творча група вчителів початкових класів

У КУ «Пологівський колегіум №1» засідала обласна творча група вчителів початкових класів

2018-02-19

/Files/images/01022018/20180215_100758.jpg

15 лютого 2018 року у КУ «Пологівський колегіум №1» відбулося перше засіданні обласної творчої групи вчителів початкових класів, яка протягом 2018-2019 років буде працювати над проблемою застосування у початковій школі технології формувального оцінювання.

Старший викладач кафедри початкової освіти Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Покрова С.В. ознайомила членів групи із змінами підходів до оцінювання результатів навчання, що вимагає втілення Концепції державної політики «Нова українська школа».

Досвідчені вчителі 1-4 класів із Пологівського, Гуляйпільського та Більмацького районів активно обговорювали сутність формувального оцінювання, яке науковці вважають оцінюванням для поліпшення навчання, що слугує учневі рекомендацією до дії, а не педагогічним вироком.
Члени творчої групи окреслили очікувані результати роботи - практичне застосування формувального оцінювання, укладання матеріалів практичного характеру для учителя як відслідковувати, корегувати процес просування молодшого школяра до навчальних цілей.

Схвальні відгуки від членів творчої групи лунали на адресу вчителів початкових класів КУ «Пологівський колегіум №1» щодо досконалого володіння ними технологією створення портфоліо учня як позитивного способу оцінювання, який демонструє свідчення досягнень дитини, прогрес її розвитку. Також гості подякували адміністрації, колективу закладу за створені умови для плідної роботи.

Бажаємо творчій групі наснаги, успішного виконання поставлених завдань.

Методист районного методичного кабінету Філіпченко О.А.

/Files/images/01022018/IMG_4298.JPG/Files/images/01022018/IMG_4308.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 423

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.