• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Федорівські спортсмени знову на олімпійських вершинах!

Федорівські спортсмени знову на олімпійських вершинах!

2017-12-12

/Files/images/P71209-133512.jpg

Хто куди, а ми знову на змагання, і ми знову перші і непереможні! Так, 9 грудня разом з нашим незмінним спортивним сенсеєм Невілько В. Г. ми вирушили до м. Запоріжжя, де на базі ЗНУ відбулися змагання під назвою «Абітурієнт 2018» на кубок ректора між учнями випускних класів.

Молодша зміна федорівських спортсменів, яка стала переможцем у зональних змаганнях «Олімпійське лелеченя », дала змогу своїм наставникам подолати чергове випробування у змаганнях.

Гра була надзвичайно захоплива та цікава, нові конкурси не із легких та ми їх успішно подолали. Команди суперників теж були не простими, але цього разу перемога була за нами.

Додому ми поверталися з купою подарунків: медалі за 1 місце, кубок переможців, новий спортивний інвентар.

Хочемо подякувати ректору ЗНУ, депутату Верховної Ради України

Фролову М.О. за організацію і проведення свята. Сподіваємося, що наша перемога допоможе при вступі до зазначеного вище вузу. ( Організатори свята обіцяють абітурієнтам при вступі на будь – який факультет оплатити 1 семестр навчання, а якщо це бюджетне місце – то кошти будуть перераховані на студентську картку дитини)

Та це ще не все! Юних олімпійців по приїзді додому чекала ще одна приємна новина. Наш постійний спонсор – ТОВ «Батьківщина» та її директор Містюк В.В., без допомоги якого не проходять жодні виїзні змагання, привітав переможців грошовою винагородою, а директор школи Стариковський В.П. вручив торт.

Ви, мабуть , помітили на фото, що ми у новій спортивній формі. За це ми віддячуємо голові Пологівської районної ради Покутньому О.П. та голові Пологівської районної державної адміністрації Крупському А.Є., які сприяли в її отриманні.

Ми дякуємо всім за підтримку, за добре слово! Обіцяємо, що і надалі будемо гідно відстоювати честь учня Федорівської школи.

Спортивний кореспондент

шкільної газети Пустовойтенко Ганна

Кiлькiсть переглядiв: 317

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.