Юні олімпійці Федорівки

2017-12-06

/Files/images/Изображение 103.jpg

04 грудня в м. Молочанськ олімпійське лелечення об’єднало на зональних змаганнях команди школярів із Оріхіва, Енергодара, Матвіїївки, Молочанська, Василівки, Великобілозерки, Токмака.

Пологівський район представляла команда олімпійців Федорівської ЗОШ I - III ступенів під незмінним керівництвом вчителя фізичного виховання Невілько В.Г. та педагога – організатора Жук В.М.

І як завжди, ми не підвели район. У запеклій боротьбі наші хлопці та дівчата вибороли таке жадане 1 місце, набравши з командами Енергодара та Молочанська однакову кількість балів.

За презентацію команди ми отримали 4 місце, в естафеті були третіми, але наш «коньок» пан волейбол нас не підвів. Ми вибороли 1 місце, ми були просто недосяжні.

Велике спасибі хотілося б сказати нашому гуру – Віктору Григоровичу, за його поради та настанови, педагогу – організатору Вікторії Миколаївні та шкільного психологу Олегу Олександровичу, які приготували презентацію нашій команді.

І звичайно ж велике спасибі нашим олімпійцям за їх дійсно олімпійський дух, витримку, вміння боротися і перемагати. Ось їхні імена, і я впевнена, ви їх почуєте іще неодноразово:

Євсюкова Владислава ( 7 клас)

Єлохов Богдан ( 7 клас)

Сандюк Максим ( 7 клас)

Балясна Аліна ( 7 клас)

Савчук Євген ( 6 клас)

Сидоренко Каріна ( 8 клас)

Степанеко Катерина( 8 клас)

Звіщик Анна( 8 клас)

Стариковський Кирило( 8 клас)

Іваненко Владислав( 8 клас)

Майборода Юрій( 8 клас)

Фощан Анна ( 9 клас)

Савельєв Дмитро ( 9 клас).

На загальношкільній лінійці ми , звичайно , привітали наших переможців, побажавши їм перемоги в Обласних змаганнях, які незабаром чекають наших героїв.

Спортивний кореспондент шкільної

газети Сергієнко Катерина, учениця 9 класу

Кiлькiсть переглядiв: 373

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.