• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання районного наукового товариства учнів «Магістр»

Засідання районного наукового товариства учнів «Магістр»

2017-12-05

/Files/images/magstr_2017/1.JPG

29 листопада 2017 року в рамках роботи районного наукового товариства учнів «Магістр» відбувся тренінг «Крок до успіху». 15 учнів – членів шкільних наукових товариств колегіуму № 1, спеціалізованої різнопрофільної школи І-ІІІ ступенів № 2, гімназії «Основа», Семенівського НВК та Інженерненської ЗОШ І-ІІІ ступенів познайомилися один з одним, розповіли про свої дослідницькі роботи та виконали вправи на розвиток креативності. Майбутні науковці за допомогою метафоричних карт обговорили з чим асоціюється в них дослідницька робота, з якими труднощами вони зустрічаються та визначили шляхи їх подолання.

Вчителів, які здійснюють або планують здійснювати наукову підтримку написання учнями дослідницьких робіт, мали нагоду зібратися за круглим столом аби поспілкуватися з однодумцями. Педагоги обміркували питання науково-методичних засад формування учнівської дослідницької компетентності, поділилися досвідом роботи щодо підготовки учнів до участі в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Всі учасники заходу висловлюють щиру подяку адміністрації комунальної установи «Пологівська СРШ І-ІІІ ступенів № 2» за надану можливість щодо проведення заходу методистами районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту на базі цього навчального закладу.

Методист Хижня І.М.

/Files/images/magstr_2017/2.JPG/Files/images/magstr_2017/3.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 293

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.