• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Cемінар «Соціалізація шкільного середовища – запорука мобільного входження особистості в інформаційне та культурне соціальне середовище»

Cемінар «Соціалізація шкільного середовища – запорука мобільного входження особистості в інформаційне та культурне соціальне середовище»

2017-11-17

/Files/images/pds_15112017/CIMG7210.JPG

Проблема соціалізації виховного середовища у навчальному закладі є однією із найважливіших, оскільки вона пов’язана з успішним або неуспішним життєвим стартом молодої людини. Тому зорієнтованість виховної системи навчального закладу на соціалізацію особистості є конче важливою для сприяння успішному та мобільному входженню майбутнього випускника в інформаційне та культурне соціальне оточення.

15 листопада 2017 року на базі КУ «Пологівський НВК» відділом освіти, молоді та спорту Пологівської райдержадміністрації проведено постійно діючий семінар «Соціалізація шкільного середовища – запорука мобільного входження особистості в інформаційне та культурне соціальне середовище».

Учасниками заходу були заступники директорів з виховної роботи та педагоги-організатори з 18 закладів загальної середньої освіти району.

Під час семінару методист РМК Захряпа Т.М. порушила питання сучасних підходів до виховання в умовах переходу на новий зміст, інноваційну спрямованість виховного процесу. Презентували свою роботу заступник директора з виховної роботи Реученко І.О., вчителі Коляда О.А. та Сорокіна О.Л. Педагоги переглянули щойно відкриту фотовиставку «Мій рідний край» та відвідали шкільний музей. Вразили своїм хоровим співом, хореографією вихованці закладу.

Методист РМК Царенко І.В. провела групові психологічні тести, де виявляли міжособистісну взаємодію під час рольових ігор, проводили аналіз ситуацій, пов'язаних з особистою соціалізацією, визначали пріоритетні напрями роботи.

Заступники та педагоги-організатори мали можливість обмінятись досвідом щодо форм виховної роботи, які використовуються в закладах середньої загальної освіти з метою соціалізації учнів.

На завершення учасники переглянули тематичні мультфільм «Три кроки від самотності до команди» та відеоролик «Доторкнись і побач», поділились враженнями від перегляду.

Всі гості висловили щиру вдячність директору КУ «Пологівський НВК» НВК Горульку С.С. , заступнику директора з навчально-виховної роботи Гуглі І.В., заступнику директора з виховної роботи Реученко І.О., педагогу-організатору Носко С.Б. та членам педагогічного колективу за високий рівень виховної діяльності школи, тісну співпрацю адміністрації, педагогічного, учнівського колективів з батьківською громадськістю, системну роботу навчального закладу щодо забезпечення та створення необхідних умов всебічного й гармонійного розвитку особистості.

Методист районного методичного кабінету Т.М.Захряпа

/Files/images/pds_15112017/DSC_0818.JPG/Files/images/pds_15112017/DSC_0831.JPG /Files/images/pds_15112017/DSC_0825.JPG /Files/images/pds_15112017/DSC_0847.JPG/Files/images/pds_15112017/DSC_0819.JPG/Files/images/pds_15112017/DSC_0866.JPG/Files/images/pds_15112017/DSC_0897.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 437

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.