• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи

Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи

2017-11-14

/Files/images/semnar_zast_z_nvr_2017_/IMG_4074.JPG

10 листопада 2017 року, на базі КУ «Пологівський колегіум № 1» відбувся постійно діючий семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи «Удосконалення структури методичної роботи з урахуванням рівня компетентності педагогічних працівників». Оновними завданнями проведення даного заходу були: ознайомлення з сучасними підходами до організації якісної та ефективної методичної роботи в закладах освіти району, визначенняпріоритетних напрямів в системі методичної роботи, спрямованих на модернізацію структури, змісту і форм методичної роботи, створення оптимальної моделі роботи з педагогічними кадрами; надання методичної допомоги заступникам директорів з навчально-виховної роботи в частині вибору інноваційних форм і методів. Актуальними, змістовними були виступи заступників директорів з навчально-виховної роботи Мальченко Н.П. (КУ «Пологівський колегіум № 1»), Лавріненко О.О. (КУ «Пологівська гімназія «Основа»), Пономаренко О.М.( КУ «Новоселівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів»).

Практична частина семінару була присвячена вибору оптимальної моделі методичної роботи, спрямованої на реалізацію компетентнісного підходу, а також на аналіз структури методичної роботи закладів загальної середньої освіти району, корекцію представлених шкільних моделей. Робота проводилась у фокус-групах на основі диференційованого підходу.

Завідувач районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Стольнікова А.М. підвела підсумки роботи та подякувала адміністрації КУ «Пологівський колегіум № 1» за належну підготовку в організації районного заходу.

/Files/images/semnar_zast_z_nvr_2017_/IMG_4024.JPG/Files/images/semnar_zast_z_nvr_2017_/IMG_4048.JPG/Files/images/semnar_zast_z_nvr_2017_/IMG_4052.JPG/Files/images/semnar_zast_z_nvr_2017_/IMG_4058.JPG/Files/images/semnar_zast_z_nvr_2017_/IMG_4061.JPG/Files/images/semnar_zast_z_nvr_2017_/IMG_4066.JPG

Завідувач районного методичного кабінету А.М. Стольнікова

Кiлькiсть переглядiв: 372

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.