• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • У КУ «Семенівський НВК» відбулося засідання творчої групи вчителів початкових класів

У КУ «Семенівський НВК» відбулося засідання творчої групи вчителів початкових класів

2017-10-26

/Files/images/ku_semenvskiy_nvk/IMG_3503.JPG

У «КУ Семенівський НВК» 26 жовтня 2017 року відбулося засідання районної творчої групи вчителів початкових класів, які працюють у руслі методичного супроводу новацій початкової освіти, створення якісно нового освітнього середовища школи І ступеня (керівник Адамович А.І., вчитель КУ «Пологівська СРШ І-ІІІ ст. №2»). Творча група, до складу якої входять досвідчені вчителі початкових класів навчальних закладів і міста, і сільської місцевості, грунтовно розглянули питання можливостей інтеграції навчального матеріалу, потенціал інтегрованих та бінарних уроків у реалізації компетентнісного підходу в освітньому процесі початкової школи, формування у молодших школярів цілісного уявлення про навколишній світ.

У практичному аспекті навчальний заклад запропонував перегляд бінарного уроку з предметів «основи здоров’я» та англійська мова у 3 класі (тема «Здорове харчування»). Урок майстерно провели вчитель початкових класів Рижакова Людмила Олексіївна, яка є членом районної творчої групи, має кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та педагогічне звання «старший учитель», та вчитель англійської мови Лихварь Євгенія Сергіївна. Вдало дібрані цікаві завдання та вправи, доречне поєднання методів і прийомів, комп’ютерна підтримка дозволили повною мірою реалізувати задумане. Всі присутні відвіданий урок визнали уроком майбутнього, а джерелом його результативності – творчу співпрацю вчителів.

Методист районного методичного кабінету О.А.Філіпченко

/Files/images/ku_semenvskiy_nvk/IMG_3540.JPG/Files/images/ku_semenvskiy_nvk/IMG_3524.JPG/Files/images/ku_semenvskiy_nvk/IMG_3547.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 476

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.