• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Постійно діючий семінар для заступників директорів з виховної роботи в Кінськороздорівському НВК

Постійно діючий семінар для заступників директорів з виховної роботи в Кінськороздорівському НВК

2015-12-09

/Files/images/k-rozdori/Рисунок2.jpg

09 грудня 2015 року на базі Кінськороздорівського НВК відбулися постійно діючий семінар для заступників директорів з виховної роботи з науково-методичної проблеми району «Компетентнісний підхід до навчання і виховання як засіб творчого зростання нової особистості» та розширене засідання опорної школи з народознавства «Реалізація ідей народознавства у навчально-виховному процесі. Методичне забезпечення».

Учасники семінару ознайомилися з системою роботи педагогічного колективу щодо формування національної свідомості як однієї з найважливіших рис особистості, виховання любові до українського слова та національних звичаїв. На високому рівні проведені відкриті виховні заходи вчителями Харь С.П., Довгаль І.М., Сур Л.О., Галич І.П.

Учасники семінару відвідали музей історії села, залу української хустки, створених заступником директора Черкуном О.І., учнями, батьками, педагогами.

Всі гості висловили щиру вдячність директору Кінськороздорівського НВК Гузь Н.М. , заступнику директора з навчально-виховної роботи Черкуну О.І., заступнику директора з виховної роботи Харь Т.В., педагогу-організатору Сур Н.П. та членам педагогічного колективу за високий рівень виховної діяльності школи, тісну співпрацю адміністрації, педагогічного, учнівського колективів з батьківською громадськістю, системну роботу навчального закладу щодо виховання в учнів національної свідомості, любові до рідного краю.

/Files/images/k-rozdori/Рисунок1.jpg /Files/images/k-rozdori/Рисунок3.jpg

Методист РМК Т.М. Захряпа

Кiлькiсть переглядiв: 304

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.