Формування здорового способу життя

2014-10-17

15 жовтня 2014 року на базі Пологівського НВК проведено засідання опорної школи з проблеми «Ефективність функціонування системи роботи з охорони праці, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту. Формування здорового способу життя». В засіданні взяли участь члени методичної ради опорної школи: директори та заступники з навчально-виховної роботи Басаньської ЗОШ І-ІІІ ст., Пологівського НВК, Новокарлівської ЗОШ І-ІІІ ст., Балочкинської ЗОШ І-ІІІ ст., Семенівської ЗОШ І-ІІІ ст., Пологівської ЗОШ І-ІІ ст. № 6.

На засіданні розглянуто питання організації просвітницької та профілактичної роботи по забезпеченню здоров’я вихованців навчального закладу. Особливості організації просвітницької та профілактичної роботи з попередження ентеробіозу та педикульозу в закладі розкрила заступник директора з виховної роботи Пологівського НВК Реученко І.О. Поділилась досвідом профілактичної роботи по забезпеченню здоровя школярів класний керівник 9 класу Коляда О.А.

Класні керівники 5-х та 6-х класів Зуй І.С. та Калюжна Т.М. разом із своїми вихованцями провели відкритий виховний захід у формі усного журналу з теми «Профілактика грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій, методи запобігання ентеробіозу та педикульозу у дітей». Для всіх учасників заходу підготовлені звернення з рекомендаціями та буклети «Захисти себе від грипу». Корисну та цікаву інформацію отримали учасники виховного заходу, проглянувши відеозапис інтер’ю із санітарним лікарем з питань профілактики ентеробіозу.

Методист РМК Терещенко Н.Д.

/Files/images/zsj/P1010752.JPG/Files/images/zsj/P1010755.JPG/Files/images/zsj/P1010757.JPG/Files/images/zsj/P1010759.JPG/Files/images/zsj/P1010761.JPG/Files/images/zsj/P1010764.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 238

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.